Bereik jouw klanten met video!

 

Video is de populairste vorm van content. Uiterst geschikt voor online campagnes, websites en social posts. Maar ook offline kun je video heel goed inzetten, bijvoorbeeld voor trainingen, presentaties en events. Video vertelt een verhaal en bereikt doelgroepen die je anders wellicht niet zou bereiken. Video is persoonlijk en daardoor een mooie manier om contact te maken en te behouden met klanten en toekomstige klanten.

Zoveel soorten video
Ik maak verschillende soorten video’s: bedrijfsvideo, review, eventvideo, achter-de-schermen, instructie video, wervingsvideo, productvideo. Ik help je graag om je verhaal in video te vertellen op de meest krachtige manier, zodat je mensen weet te raken met je boodschap.

Al mijn video’s zijn visueel, inhoudelijk, kort en krachtig. Het maken van een professionele video van 30-180 sec kan al vanaf € 250,-. Zo nodig monteer ik binnen een dag. Heb je hulp nodig met script, regie of videomarketing? Ook daar help ik je graag bij!

Bekijk mijn video's

Voorbeelden

Welke video ga ik voor jou maken?

Videomarketing

Videomarketing is de snelste en meest efficiënte manier om je (toekomstige) klant te bereiken. Videomarketing is het ontwerpen, plannen, maken, bewerken, publiceren én promoten van videocontent,  afgestemd op de doelgroep(en) en specifieke doelstellingen van jouw bedrijf.

Promotie, relatiebeheer, voorlichting, werving
Videomarketing zet je in om nieuwe producten op de markt te brengen, de betrokkenheid op jouw digitale kanalen te vergroten, consumenten en klanten in te lichten en nieuwe klanten aan te trekken.

Strategie videomarketing
Videomarketing is de manier om meer klanten te verkrijgen en jouw bestaande klanten beter, makkelijker en sneller te bedienen. Maar om te kunnen communiceren met video moet je wel zorgen dat mensen jouw video’s gaan bekijken. En dat doe je met een goed in elkaar gezette videomarketingstrategie.

Met een goed plan biedt videomarketing dus volop kansen!

Home Video maken