Magda FafaraMagda Fafara

Mijn naam is Magda Fafara, ik woon in Amersfoort en video is mijn passie geworden. Sinds 2019 verdiep ik me in mobiele journalistiek. Met mijn smartphone maak en monteer ik professionele video’s die snel klaar zijn voor plaatsing op web en sociale media. MF Media Flow is de naam waaronder ik werk als (online) communicatiespecialist.

Met aantrekkelijke video’s zet je een snelle en duidelijke boodschap online en maak je jouw bedrijf, product of dienst zichtbaar. Je trekt meer klanten of personeel aan. Ik kan je helpen met het maken van video’s en ik geef advies over de inzet van sociale media.

Tijdens mijn werk bij Citymarketing regio Amersfoort in 2011 heb ik mij verder gespecialiseerd in online communicatie. Sinds 2015 werk ik bij het Centrum voor Natuur en Milieueducatie (CNME Amersfoort) waar ik verantwoordelijk ben voor communicatie en pr voor groene en duurzame thema’s en activiteiten in de stad. Ik werk het allerliefst voor bedrijven en organisaties in Amersfoort en omgeving die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, goed zijn voor de mensen en voor onze planeet.

Je kan me inzetten voor:

→ video’s maken
→ videomarketing: slim inzetten van video
→ hulp bij kiezen, aanmaken en beheren van sociale media kanalen
→ hulp bij adverteren op sociale media
→ hulp bij maken en beheren van website

Ik kan verschillende soorten video’s maken: bedrijfsvideo, review, videoverslag van een bijeenkomst of event, achter-de-schermen video, instructie video, wervingsvideo, productvideo. → voorbeelden

Magda Fafara

Vraag een gratis consult aan om te ontdekken welk soort video’s het beste bij jouw wens passen

Neem contact op

Home Over MF Media